The home of Eurovision lyrics

jesc2016_lead

Albania
<< 2015
Song Information
Music: Adrian Hila
Lyrics: Pandi Laço
Junior Eurovision Song Contest 2016

Në lekurë ende kam kripë deti
Edhe hirin e shtëpisë buzë e kam
Një vend që s’e harroj
Ne lotët që kafshojnë
Dhe paqe shpirti im nuk ka

Besoj, besoj
Dielli ndryshe do agojë
Besoj, besoj
Dashurinë do ta zgjoj

Besoj, besoj
Besoj, besoj
Dielli ndryshe do agojë
Dielli ndryshe do agojë

Jo nuk shoh më si dikur zogj në qiell
Edhe dielli sot më duket më gri
Pse lumi kuqëlon
Pse lufta nuk mbaron
Fëmijë që kanë sy

Besoj, besoj
Dielli ndryshe do agojë
Besoj, besoj
Dashurinë do ta zgjoj

Besoj, besoj
Besoj, besoj
Dielli ndryshe do agojë
Dielli ndryshe do agojë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Visitors from around the world

free counters