The home of Eurovision lyrics

egzon-pireci_lead

Song Information
Music: Faton Dolazu
Lyrics: Egzon Pireci

I gjithë kuptimi i jetës sime je ti
Bukuria jote s’ka fund
Me ngjan në ëngjull ti

Po të pres të ngrihesh
Të flasim të qeshim prapë
Dashuria jonë e di se do ja dalë

Ëndërrat tona do i realizojmë
Jo as kjo sëmundje
S’do t’mund të na ndalojë

U betuam, gëzimet, hidhërimet
Bashkë do i kalojmë
Dashuria jonë pa dyshim, do triumfojë

E ëmbla ime
Ti më mban të gjallë
Ngrihu të vazhdojmë
Aty ku e lamë

Dhe rrugëve të qytetit
I mungojnë hapat e tu, hapat e tu
Buzëqeshja jote, bukurinë kësaj bote
Ia shton dhe më shumë

U betuam, gëzimet, hidhërimet
Bashkë do i kalojmë
Dashuria jonë pa dyshim, do triumfojë

U betuam, gëzimet, hidhërimet
Bashkë do i kalojmë
Dashuria jonë pa dyshim, do triumfojë

U betuam, gëzimet, hidhërimet
Bashkë do i kalojmë
Dashuria jonë pa dyshim, do triumfojë

U betuam, gëzimet, hidhërimet
Bashkë do i kalojmë
Dashuria jonë pa dyshim, do triumfojë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Visitors from around the world

free counters