The home of Eurovision lyrics

jozefina-simoni_lead

Song Information
Music: Enis Mullaj
Lyrics: Sokol Marsi

Kur ti shkon e nuk të shoh shpirti dritat fik
Dhe vetmia më mbulon asgjë nuk përgjigjet
Çdo gjë pushon, koha ndalon

Vjen dielli mbi sy më ndizet
Akujt e mbrëmjes shkrihen
Dhe prapë sytë me ngjyra më vishen
Më jep jetë, ti më bën të jetoj

Unë sot me shpirt, të ty dorëzohem
Gjithçka që kam me ty e ndaj
Jeta si film, kur jam pa ty
Më ngjan bardh e zi

Si një det trazuar shkon larg duken brigjet
Jetojmë në të njëjtën botë veç zemrat nuk shihen
Çdo gjë pushon, koha ndalon

Vjen dielli mbi sy më ndizet
Akujt e mbrëmjes shkrihen
Dhe prapë sytë me ngjyra më vishen
Më jep jetë, ti më bën të jetoj

Unë sot me shpirt, të ty dorëzohem
Gjithçka që kam me ty e ndaj
Jeta si film, kur jam pa ty
Më ngjan bardh e zi, bardh e zi

Unë sot me shpirt, të ty dorëzohem
Gjithçka që kam me ty e ndaj
Jeta si film, kur jam pa ty
Më ngjan bardh e zi, bardh e zi

Unë sot me shpirt, të ty dorëzohem
Gjithçka që kam me ty e ndaj
Jeta si film, kur jam pa ty
Më ngjan bardh e zi, bardh e zi

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Visitors from around the world

free counters