The home of Eurovision lyrics

Festivali i Këngës 48 • semi-final

festivali-i-kenges-48_secondary

Statistics
Date(s) Presentation
24 December 2009
Youth Semi
25 December 2009
Duets
26 December 2009
Venue Pallati i Kongreseve, Tirana
Host(s) Alban Skënderaj
Miriam Cani
Voting Method 100% Jury

A semi-final was held for young performers, with two songs being selected to join the already qualified finalists. The songs competing in the “Big Group” in the final were presented on 24 December, with the “Youth Group” taking place on 25 December. On 26 December the 20 finalists performed their competing songs in duets with other famous artists.

Semi-final Final
Semi-final
# Artist Song
1 Stefan Marena Retë s’na ndajnë
2 Brikena Asa Sa dua unë
3 Onanta Spahiu Dashurisë i erdhi vjeshta
4 Jona Koleci Stinë dashurië
5 Nazmie Selimi Mendohu dhe njëherë
6 Goldi Halili Tirana Brodway
7 Iris Hoxha Zërin tim ta ndjesh
8 Supernova Gabimi
9 Ardita Tusha Je larg
10 Selina Prelaj Të dy e dimë
11 Vitmar Basha Një tjetër jetë
12 Lutus Botë pa sy
13 Kelly Ajo
14 Dorina Toçi Një fjalë të ngrohtë
15 Borana Kalemi Ti
16 Amanda Ujkaj & Violeta Lulgjuraj Vitet më të bukura
17 Yje të panjohur Si dy të huaj
18 Çlirim Leka Nëna ime

Visitors from around the world

free counters