The home of Eurovision lyrics

olta-boka_lead

Albania
<< 2007 2009 >>
Song Information
Music: Adrian Hila
Lyrics: Pandi Laço
Eurovision Song Contest 2008
Semi-final
Semi-final position: 9th
Semi-final points: 67pts
Final
Final position: 16th
Final points: 55pts

Albanian
Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha… ha…
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer një zemër jo kurrë s’mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm se zemrën të dy e lamë peng
Ah…

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
(Bora e zerit tënd) mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha… ha…
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer një zemër jo kurrë s’mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm se zemrën të dy e lamë peng
Ha…

Translation
The clock ticks like a heart
The clock runs crazy, it has no hands
You stole the time from my life
The coldness of your voice fell on my heart
Covering the last shelter of love

Ha… ha…
And the hands of time stop there

Day after day, we
Beat after beat, we looked in vain
For the perfect clock which a heart can never be

Night after night, we
Beat after beat, we grew apart
But no, we couldn’t because we both put our hearts at stake
Ah…

The clock ticks like a heart
The clock runs crazy, it has no hands
You stole the time from my life
(The coldness of your voice) fell on my heart
Covering the last shelter of love

Ha… ha…
And the hands of time stop there

Day after day, we
Beat after beat, we looked in vain
For the perfect clock which a heart can never be

Night after night, we
Beat after beat, we grew apart
But no, we couldn’t because we both put our hearts at stake
Ha…

Comments

Leave a Reply to Ria van de Velde - NL Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters