The home of Eurovision lyrics

Albania
<< 2016 2018 >>
Song Information
Music: Kristi Popa
Lyrics: Jorgo Papingji
Junior Eurovision Song Contest 2017
Position: 13th
Points: 67pts

Albanian/English
Pema ishte e nxehur
Gjethet kishin ndërruar ngjyrë
Në krahun e përdredhur
Kish pësuar një frakturë

Oh, një frakturë
Sa dhembje ka, sa shumë torturë
Sa u dëshpërova
Thashë me vete bëj çfarë di

Krahun ia fashova
Dhe ia ngjita përsëri
Dhe tani

Sa herë rrugës kaloj
Sa herë kthehem në shtëpi
Pemën e përqafoj
E përkëdhel me dashuri

Mos ma prekni, jo
Se unë nuk do ju lejoj, ta dini
Pemët qajnë, si fëmijët janë njëlloj
Janë njëlloj

Pema ishte e nxehur
Gjethet kishin ndërruar ngjyrë
Në krahun e përdredhur
Kish pësuar një frakturë

Oh, një frakturë
Sa dhembje ka, sa shumë torturë
Sa u dëshpërova
Thashë me vete bëj çfarë di

Krahun ia fashova
Dhe ia ngjita përsëri
Dhe tani

Sa herë rrugës kaloj
Sa herë kthehem në shtëpi
Pemën e përqafoj
E përkëdhel me dashuri

Mos ma prekni, jo
Se unë nuk do ju lejoj, ta dini
Pemët qajnë, si fëmijët janë njëlloj
Janë njëlloj
Janë njëlloj

Anytime I walk by
Anytime I go there
I hug the tree with love
I embrace it with care

Do not touch my tree
Because I will not let you
The trees cry like the children
They are the same, they are the same

Don’t touch my tree

Translation
The tree was very angry
The leaves had changed colour
Its twisted arm
Had suffered a fracture

Oh, a fracture
How much pain, how much torture
I got so devastated
Said to myself do what you know

I wrapped her arm
And I’ve fixed it again
And now

Every time I pass by
Every time I go there
I hug the tree
I embrace it with love

Do not touch it, no
Because I will not let you, you know
The trees weep like children, they are the same
They are the same

The tree was very angry
The leaves had changed colour
Its twisted arm
Had suffered a fracture

Oh, a fracture
How much pain, how much torture
I got so devastated
Said to myself do what you know

I wrapped her arm
And I’ve fixed it again
And now

Every time I pass by
Every time I go there
I hug the tree
I embrace it with love

Do not touch it, no
Because I will not let you, you know
The trees weep like children, they are the same
They are the same
They are the same

Anytime I walk by
Anytime I go there
I hug the tree with love
I embrace it with care

Do not touch my tree
Because I will not let you
The trees cry like the children
They are the same, they are the same

Don’t touch my tree

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters