The home of Eurovision lyrics

Albania
<< 2017
Song Information
Music: Efthimia Gjika
Lyrics: Hristina Gjika
Junior Eurovision Song Contest 2018
Position: 17th
Points: 44pts

Albanian/English
Yes, come on
I’m a strong girl

Nuk kam sekrete
Dhe të gjithëve do t’iu them
Problemi që unë kam
Një përgjigje nga ju prët

Më thonë mua Barbie
Mos këtu e mos atje
Por unë ndryshe mendoj
Nuk jam frutë e nuk jam vezë

Jo, jo, mos më drejto
As një çast, mos më gjyko
Vehten s’dua ta mendoj
Si një kukull që s’ka gojë

Jo, jo, mos më drejto
As një çast, mos më gjyko
Vehten s’dua ta mendoj
Si një kukull që s’ka gojë

Jam vajzë çapkëne
Si në shkollë dhe në shtëpi
Sa herë që vetëm jam
Unë e bëj ndonjë prapësi

Më thonë mua Barbie
Mos këtu e mos atje
Por unë ndryshe mendoj
Nuk jam frutë e nuk jam vezë

Jo, jo, mos më drejto
As një çast, mos më gjyko
Vehten s’dua ta mendoj
Si një kukull që s’ka gojë

Jo, jo, mos më drejto
As një çast, mos më gjyko
Vehten s’dua ta mendoj
Si një kukull që s’ka gojë

Oh oh oh, oh oh oh
Oh oh oh, oh oh oh
(Jo, jo, mos më drejto)
(Vehten s’dua ta mendoj)

You don’t tell me what to do
I don’t want to follow you
Why you call me Barbie doll
I’m a smart girl overall

Jo, jo, mos më drejto
As një çast, mos më gjyko
Vehten s’dua ta mendoj
Si një kukull që s’ka gojë

Translation
Yes, come on
I’m a strong girl

I don’t have secrets
And I’ll tell you everything
The problem that I have
Is the answer from you

They call me Barbie
Don’t stay here, don’t stay there
But I think differently
I’m not a fruit, I’m not an egg

No, no, don’t direct me
Don’t even think about it for a second
I don’t want to think
Like a doll that has no mouth

No, no, don’t direct me
Don’t even think about it for a second
I don’t want to think
Like a doll that has no mouth

I’m a little girl
Both at school and at home
Whenever I am alone
I’m obedient

They call me Barbie
Don’t stay here, don’t stay there
But I think differently
I’m not a fruit, I’m not an egg

No, no, don’t direct me
Don’t even think about it for a second
I don’t want to think
Like a doll that has no mouth

No, no, don’t direct me
Don’t even think about it for a second
I don’t want to think
Like a doll that has no mouth

Oh oh oh, oh oh oh
Oh oh oh, oh oh oh
(No, no, don’t direct me)
(I don’t want to think)

You don’t tell me what to do
I don’t want to follow you
Why you call me Barbie doll
I’m a smart girl overall

No, no, don’t direct me
Don’t even think about it for a second
I don’t want to think
Like a doll that has no mouth

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters