The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Alfred Kacinari
Lyrics: Alfred Kacinari

Ti më shkruaj nëse do unë do të përgjigjem
Vetem kushtë mos kerko nga unë
Që të shprëhesh të jap koh veq një dit te vetme
Dhe pastaj gjithçka për ty mbaron

Mos ma gervish zemrën ti se di
Jo, jo qfar ndjej pa ty e veshtir
Por unë do ta provoj

Do ta sfidojë apo te mbrojë
As vet se di jo jo nga tja fillojnë
Të të mburrej, a do të hesht
Të pres dhe pak sa dita te mbarojë

Pastaj një zot ëdi qafr ndodh
Fatin ten në duar veq një dit do të pres përfundimisht
Mos vono më thuaj

Ti më thuaj qfar kërkon do ti kesh të gjitha
Se akoma e et jam më mundon
S’jam e fort në zemër jo qe të marr vendime
Me një shenjë të vetme më ndimo

Mos ma gervish zemrën ti se di
Jo, jo qfar ndjej pa ty e veshtir
Por unë do ta provoj

Do ta sfidojë apo te mbrojë
As vet se di jo jo nga tja fillojnë
Të të mburrej, a do të hesht
Të pres dhe pak sa dita te mbarojë

Pastaj një zot e di qafr ndosh
Fatin tend ka në duar veq një dit
Do të pres të fundit dit
Mos vono me thuaj

Ora shpejt do të kaloj t’ka mbetur pak
A të të gjaten pa fund e vetme
Një përgjigje pres
Si do të jet ajo unë do ta pranojë

Do ta sfidojë apo te mbrojë
As vet se di jo jo nga tja fillojnë
Të të mburrej, a do të hesht
Të pres dhe pak sa dita te mbarojë

Pastaj një zot edi qfar ndodh
Fatin tend ke në duar veq një dit
Të pres përfundimisht
Mos vono më thuaj

Ti ti më thuaj
Mos vono

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters