The home of Eurovision lyrics

adrian-lulgjuraj_lead

Song Information
Music: Adrian Lulgjuraj
Lyrics: Adrian Lulgjuraj

Në pasqyrën e vetmisë
Sonte pashë, sytë e tu
Dhe ti ndihësh, njësoj si unë

Tani çdo ditë, mes nesh
Zhgënjimi rri, e flet
Bota duket, ndonjëherë pa jetë

Na duhet, një zë të na zgjojë
Ëndrra e jonë, të jetojë

Jo mos e ndal buzëqeshjen
Vrapo në të nesërmen
Dhe jeto, jeto dhe ëndërro

Jo mos e ndal ti ecjen
Si zjarr ndize shpresën
Dhe vazhdo, jeto dhe ëndërro

Hapi krahët dhe një herë
Dashuro çdo gjë që ke
Se e ardhmja jemi ne

Jo mos e ndal buzëqeshjen
Vrapo në të nesërmen
Dhe jeto, jeto dhe ëndërro

Jo mos e ndal buzëqeshjen
Vrapo në të nesërmen
Dhe jeto, jeto dhe ëndërro

Jo mos e ndal ti ecjen
Si zjarr ndize shpresën
Dhe vazhdo, jeto dhe ëndërro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters