The home of Eurovision lyrics

agim-poshka_lead

Song Information
Music: Agim Poshka
Lyrics: Olsen Maze

Nga ditari i zemrës sime
Fletët tua po i fli
Dramë e lot që ti i do
Shpirti im i thotë jo

Agim poshka

Në oborrin e gëzimit timë
Ti e prish di shkon e vjen
Atje më mbyti çdo gezim
Kam nevojë për oksigjen

Dritë e rë më vjen
Në derë më theret dhe behem erë
Frimë marr sot në liri
Dëshpërimin ta lë ty

Jo nuk i dua si dhe psetet e tua sot me duken shumë banale
Jo nuk i dua ato buzë nuk i dua ti ke faj dhe për ngrohjen globale
Jo nuk i dua si dhe psetet e tua sot me duken shumë banale
Jo nuk i dua ato buzë nuk i dua ti ke faj dhe për ngrohjen globale

Kur të ndjej unë afer
Bota rotullohet aty
Kur ti zhdukesh në liri për
Gjitha gjërat fajtorë je ty

Jo nuk i dua si dhe psetet e tua sot me duken shumë banale
Jo nuk i dua ato buzë nuk i dua ti ke faj dhe për ngrohjen globale

Na ishte një here një histori ku personazhe ishim unë dhe ti
Një film apsurd në gjuhë të huaj ku un nuk kisha dëshirë që të luaj
Jo një histori rozë Amerikane po skenar i dobët i një telenovele Meksikanë
Për fat të keq libri mbaron dhe ne nuk jetuam të lumtur pergjithmonë

Jo nuk i dua si dhe psetet e tua sot me duken shumë banale
Jo nuk i dua ato buzë nuk i dua ti ke faj dhe për ngrohjen globale
Jo nuk i dua si dhe psetet e tua sot me duken shumë banale
Jo nuk i dua ato buzë nuk i dua ti ke faj dhe për ngrohjen globale

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters