The home of Eurovision lyrics

agim-poshka_lead

Song Information
Music:
Lyrics:

Të kërkova ditë e natë
Dhe të prita edhe mbrëmë, e ti serdhe
Me fotot tona një zjarr e ndeza
Ikën kujtimet një nga sepse ti serdhe

Dhe sa vargje për ty shkrova
E sa këngë ty ti këndova, por më kot
Shkojnë dhe vijnë sonte kujtimet
Morri fund dhe kënga ime se ti serdhe

(Të kam, s’të kam) Jo nuk e di
(Më do, s’më do) Kurr nuk e kuptova
(Me lojte mend) Me çmende fare
(Për mua mbete) Një gënjeshtarë

(Të kam, s’të kam) Jo nuk e di
(Më do, s’më do) Kurr nuk e kuptova
(Me lojte mend) Me çmende fare
(Për mua mbete) Një gënjeshtarë

Ikën kaluan u benë sa vjet
Ti ike larg unë mbeta vetë por të prita
Gjithë ato natë sa shpejt kaluan
E plagën e vjetër se shëruan, kurrë se shëruan

Dhe sa vargje për ty shkrova
E sa këngë ty ti këndova, por më kot
Shkojnë dhe vijnë sonte kujtimet
Morri fund dhe kënga ime se ti serdhe

(Të kam, s’të kam) Jo nuk e di
(Më do, s’më do) Kurr nuk e kuptova
(Me lojte mend) Me çmende fare
(Për mua mbete) Një gënjeshtarë

(Të kam, s’të kam) Jo nuk e di
(Më do, s’më do) Kurr nuk e kuptova
(Me lojte mend) Me çmende fare
(Për mua mbete) Një gënjeshtarë

(Të kam, s’të kam) Jo nuk e di
(Më do, s’më do) Kurr nuk e kuptova
(Me lojte mend) Me çmende fare
(Për mua mbete) Një gënjeshtarë

(Të kam, s’të kam) Jo nuk e di
(Më do, s’më do) Kurr nuk e kuptova
(Me lojte mend) Me çmende fare
(Për mua mbete) Një gënjeshtarë

(Të kam, s’të kam)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters