The home of Eurovision lyrics

alban-skenderaj-miriam-cani_lead

Song Information
Music: Alban Skënderaj, Miriam Cani
Lyrics: Alban Skënderaj, Miriam Cani
Other versions
Albanian English

Albanian
Lindje dhe perëndim
Sa histori midis
Si përherë në lundrim
Brigjeve të fëmijërisë

Dhe era fryn nga çdo anë
S’mund ta ndalesh dot me dorë
Le ta shtyj si e marrë
Fatin tim te brishtë si borë

Ende ka shpresë, ende ka jetë
Dersa ka lotë ne sy
Ende ka ndjenjë, ende ka stinë
Edhe nëpër stuhi, ende ka shpresë

Sa pikëpyetje pa rend
Varur hapsirave blu
Pse të mbetem pa mend
Kur mendjen e kam diku?

Dhe era fryne si e marrë
Frymën do ta ndal tek ti

Ende ka shpresë, ende ka jetë
Dersa ka lotë ne sy
Ende ka ndjenjë, ende ka stinë
Edhe nëpër stuhi, ende ka shpresë

Oh jo, nuk dua parajsën por dua të shoh
Që ende ka shpresë, të buzëqesh

Ende ka shpresë, ende ka jetë
Dersa ka lotë ne sy
Ende ka ndjenjë, ende ka stinë
Edhe nëpër stuhi, ende ka shpresë

Translation
Dawn and dusk
So much history between
Like always sailing
At the coastlines of childhood

And the wind blows from all directions
You can’t stop it with your hands
Let it blow away like crazy
My fragile destiny like snow

There’s still hope, there’s still life
Till there are tears in the eyes
There’re still feelings, there’re still seasons
Even through the storm, there’s still hope

A lot of question marks in disorder
Hanging in the blue sky
Why am I losing my mind
When my mind is somewhere else?

The wind blows like crazy
I will stop the wind for you

There’s still hope, there’s still life
Till there are tears in the eyes
There’re still feelings, there’re still seasons
Even in black and white

Oh no, I don’t want paradise but I want to see
That there’s still hope, to smile

There’s still hope, there’s still life
Till there are tears in the eyes
There’re still feelings, there’re still seasons
Even through the storm, there’s still hope

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters