The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Altin Goci
Lyrics: Klodi Shehu

Rock the day

Nuk dua te degjoj, as te flas unë sot
Kjo ditë si gjithë të tjerat ndryshohet veç me roc
Rutinen ta le pas, dhe koken mos ta kthej
Kudo që të kërkoj rock dua të gjej

Dielli lind, perendon, merzia vjen e shkon
Ështe shumë vonë, është shumë shpejt, e di që kam të drejtë
Me liri mbushur plot, i bindur s’bëhem dot
Nëpër floke, si jehonë, një thirrje me ushton

Rock the day, rock dhe për gjithë jetën
Rock the day, e di që nuk jam vetëm
Rock the day, ky ritëm triumfon
Gjithkush imagjinon atë që i mungon

E sotmja ulet lart, e djeshmja ngrihet poshtë
Jetoj ne paradoks dhe me nuk duroj dot
Nuk dua as të qesh, s’më bëhet as të qaj
Të gjitha do t’i hedh dhe rock-un do t’a mbaj

Dielli lind, perendon, merzia vjen e shkon
Ështe shumë vonë, është shumë shpejt, e di që kam të drejtë
Me liri mbushur plot, i bindur s’bëhem dot
Nëpër floke, si jehonë, një thirrje me ushton

Rock the day, rock dhe për gjithë jetën
Rock the day, e di që nuk jam vetëm
Rock the day, ky ritëm triumfon
Gjithkush imagjinon atë që i mungon

Rock the day, shkund dhe brezin tjetër
Rock the day, ndaj ëndrrën e vjetër
Rock the day, lodhjen kundershton
Një kovë me ujë të ftohtë, pergjumjen e shkaterron

(Rock the day, rock the day, rock the day, rock the day)
(Rock the day, rock the day, rock the day, rock the day)
(Rock the day, rock the day, rock the day, rock the day)
(Rock the day, rock the day, rock the day, rock the day)

Rock the day, shkund dhe brezin tjetër
Rock the day, ndaj ëndrrën e vjetër
Rock the day, lodhjen kundershton
Një kovë me ujë të ftohtë, përgjumjen e shkatërron

Rock

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters