The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Luigj Dedvukaj
Lyrics: Sokol Marsi

Në fletët e ditarit shënova çdo ditë
Ato që nuk harrohen, ato që koha s’fik
Vitet më të bukura janë vitet e shkollës
Në banka i shkruajtëm dëshirat e moshës

Koha mund të shkoj ne se ndalim dot
Por në zemrat tona do mbetemi shok
Do shfletojmë me mall fletët nji nga nji
Në shpirt do ta ruajm ditarin e rinisë

Nesër s’di se ku jeta do më çoj
Por bankat e tua kurrë s’do ti harroj
Do ti tregoj me mall vitet nji nga nji
Kurrë s’do të harrohen matura tek ty

Koha mund të shkoj ne se ndalim dot
Por në zemrat tona do mbetemi shok
Do shfletojmë me mall fletët nji nga nji
Në shpirt do ta ruajm ditarin e rinisë

Në vitet e shkollës mosha prek rinin
Të lindin dëshirat kupton dashurin
Dhe pse ndonjëherë kemi bërë gabime
Prap të kërkojm falje ty e shtrenjta ime.

Koha mund të shkoj ne se ndalim dot
Por në zemrat tona do mbetemi shok
Do shfletojmë me mall fletët nji nga nji
Në shpirt do ta ruajm ditarin e rinisë
Në shpirt do ta ruajm ditarin e rinisë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters