The home of Eurovision lyrics

ana-gramo_lead

Song Information
Music: Genti Lako
Lyrics: Eda Ida Nurçe

Një univers me hapet
Larg nga unë dhe një herë
Nuk e du pse më bën të jem
Një pik’ ne një gotë verë

Një rreth i ngushtë
Sonte më vet po më merr
Diku larg po më pret
Në tjetër jetë

Hapësira krahet mi shtrengon
Yjet strehim më kërkojnë
E humbur hënën e zbuloj
Shpirti i vrarë pushon

Tani zbuloj
Arrij një uragan mbi re
Më merr e jotja jam
Më shumë se dje

Ledhatoj jetën që sot me harroi
Përqafoj, sot botën e vdekur e zgjoj

Një univers me hapet
Larg nga unë dhe një herë
Nuk e du pse më bën të jem
Një pik’ ne një gotë verë

Një rreth i ngushtë sonte më vet po më merr
Diku larg po më pret
Në tjetër jetë

Ledhatoj jetën që sot me harroi
Përqafoj, sot botën e vdekur e zgjoj

Në fantazem kthehem, njërezit po i friksoj
Trupi po më zbrazet, vdekjen unë e pranoj
Nëse dhe njëherë, jetë do me kërkoj
Oh, s’e pranoj

Ti u prehsh ne paqe njërezit do më urojnë
Sa për sy e faqe veç të mirat kujtojnë
As në atë jetë, rehatin nuk e shijoj
Oh, nuk harroj

Ledhatoj jetën që sot me harroi
Përqafoj, sot botën e vdekur e zgjoj
Ledhatoj jetën që sot me harroi
Përqafoj, sot botën e vdekur e zgjoj

Çdo gjë me kohën po kalon
Dhe kujtimi nuk jeton më
Fati i shkruar këtu mbaron
Film i shkurtër pa zë

Sot jam e lire
Sot nuk kam vetëm një dëshirë
O botë meso të kesh dëshirë
Meso të jesh e mirë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters