The home of Eurovision lyrics

andi-tanko_lead

Song Information
Music: Etmond Mancaku
Lyrics: Etmond Mancaku

Dielli vazhdon t’më ngrohë
Edhe pse muzgu po afron
Sytë e mi të lagur
N’horizont rrinë e vështrojnë

Një dritë nga lart ndriçon
Shpresë e humbur nis vrapon
Një shtegtar pa lajme
Bashkë me erën më largon

S’e kuptoj, ku po shkoj
Ndjej frymëmarrjen time që me tuajën ndryshon
Dhe vështroj që nga lart unë Hënën
Dikur ish e largët, strehën time sot ndriço

Dhe kërkoj të kthehem përsëri
Një mëngjes të prehem prapë tek ti
Dikush thotë se ikja s’ka më kthim
Çdo kujtim po ma rrëmben
Ndjenjë e fajit po rrëfen, o Zot

Ndoshta jam në ëndërr apo zgjuar
Ndoshta ish një natë në shpirtin tim
Pres mëngjesin tim për të aguar
Dhe sërish të kthehem prapë tek ti

S’e kuptoj, ku po shkoj
Ndjej frymëmarrjen time që me tuajën ndryshon
Dhe vështroj që nga lart unë Hënën
Dikur ish e largët, strehën time sot ndriço

Dhe kërkoj të kthehem përsëri
Një mëngjes të prehem prapë tek ti
Dikush thotë se ikja s’ka më kthim
Çdo kujtim po ma rrëmben
Ndjenjë e fajit po rrëfen, o Zot

Ndoshta jam në ëndërr apo zgjuar
Ndoshta ish një natë në shpirtin tim
Pres mëngjesin tim për të aguar
Dhe sërish të kthehem prapë tek ti

S’e kuptoj, ku po shkoj
Ndjej frymëmarrjen time që me tuajën ndryshon

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters