The home of Eurovision lyrics

anjeza-shahini_lead

Song Information
Music: Edmon Zhulali
Lyrics: Skender Sherifi

Love ishte fjalë
Që premtuam një kohë më parë
Ti me dhe krahë e unë yje pashë

Kështjella rërës stina ime
Kujtime thurrur nëpër trup
Kohë e vjetër hek
Fjala e zemrës time je

Unë udhëtoj nëpër botë të kërkoj të jemi pranë
Dhe pse krahë thyer kam, mund të fluturoj
Udhëtoj nëpër botë të kërkoj të jemi pranë
Dhe pse zemrën thyer kam, dashuroj

Love ishte fjalë
Që premtuam më parë

Kështjella rërës stina ime
Kujtime thurrur nëpër trup
Kohë e vjetër hek
Fjala e zemrës time je

Unë udhëtoj nëpër botë të kërkoj të jemi pranë
Dhe pse krahë thyer kam, mund të fluturoj
Udhëtoj nëpër botë të kërkoj të jemi pranë
Dhe pse zemrën thyer kam, dashuroj

Unë besoj, unë besoj
E nëse humba rrugën e parë
Pranë pyesh gjeta fluturoj

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters