The home of Eurovision lyrics

anjeza-shahini_lead

Song Information
Music:
Lyrics:

Tani jam shtrirë, por nuk kam fjetur
Si në përrallë magija me ka dehur
Nëse jam zgjuar, përse te fle
Kur ti pranë meje në k’të natë nuk je

Me siguri me pe në pistë si ndriçoja
Ndaj edhe gjumi, ende stë ka marrë

(Pse ndal) Pse ndal kur parti s’ka mbaruar
Tani e ndjenjat marrin zjarr
(Pse ndal) Pse ndal edhe dritat janë shuar
Pse të ndal, ti ende s’më kë thene të dua?

Isha princeshë, ti a e di?
Tani e vetme ndihem dhe e brishtë
Dita do nis, dielli do lind
Se shpirti im i etur është për dritë

Me siguri me pe në pistë si ndriçoja
Ndaj edhe gjumi ende stë ka marrë

(Pse ndal) Pse ndal kur parti s’ka mbaruar
Tani kur e ndjenjat marrin zjarr
(Pse ndal) Pse ndal edhe dritat janë shuar
Pse të ndal, ti ende s’më kë thene të dua?

E si femijë, sonte vallzoj me ty
E s’dua kurre kjo natë t’mbaroj
Por nëse ti, sërish thua ndal
Ne pistë unë do të shkoj pa ty

(Pse ndal) Pse ndal kur parti s’ka mbaruar
Tani e ndjenjat marrin zjarr
(Pse ndal) Pse ndal edhe dritat janë shuar
Pse të ndal, ti ende s’më kë thene të dua?

Pse ndal (Pse ndal kur parti s’ka mbaruar)
(Tani e ndjenjat marrin zjarr)
Pse ndal, pse ndal (Pse ndal edhe dritat janë shuar)
Pse ndal edhe dritat janë shuar

(Pse te ndal) Pse te ndal, pse te ndal, pse te ndal
(Pse ndal) Pse ndal edhe dritat jane shuar
Pse të ndal, ti ende s’më kë thene të dua?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters