The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music:
Lyrics:

Syri i bukur që eshtë tu mvrejt
Syri yt që me lendon
Do më lërë a vonë a shpejt
Do më lërë a shpejt a vonë

E do mbetem për njemend
Endacak si mbret pa fron
Mbretëresha që me çmend
Do më lej a shpejt a vonë

Mua mendjen sma kupton
Mua syrin sma veshtron
Prap fillon edhe vajton
Mall o mall që vjen e shkon

Vjen e shkon e prap me vjen
Mall që len dhe thell rendon
Len e vjen e mezi me flet
Malli mallin me se gjen

Syri i bukur që eshtë tu mvrejt
Syri yt që me lendon
Do më lërë a vonë a shpejt
Do më lërë a shpejt a vonë

E do mbetem për njemend
Endacak si mbret pa fron
Mbretëresha që me çmend
Do më lej a shpejt a vonë

Mua mendjen sma kupton
Mua syrin sma veshtron
Prap fillon edhe vajton
Mall o mall që vjen e shkon

Vjen e shkon e prap me vjen
Mall që len dhe thell rendon
Len e vjen e mezi me flet
Malli mallin me se gjen

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters