The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Flamur Shehu
Lyrics: Agim Doçi

E dija botën shumë të sinqertë
Dhe vehten time një pjesë të saj
Po humbi shpresa, nuk është e lehtë
Jo nuk kam faj, të qesh, apo të qaj

E dija botën shumë të sinqertë
Dhe vehten time një pjesë të saj
Po humbi shpresa, nuk është e lehtë
Jo nuk kam faj, të qesh, apo të qaj

Se jetën ne do t’a jetojmë
Ashtu si zemrat e kerkojnë
Jo, nuk dyshoj, se nuk ka tjetër botë
Kemi një qiell në fatin tonë

E dija botën shumë të sinqertë
Dhe vehten time një pjesë të saj
Po humbi shpresa, nuk është e lehtë
Jo nuk kam faj, të qesh, apo të qaj

U fola njerëzve gjithmonë në sy
Nuk e besonin, çudi sit e vërtetë
Më thuaj Zot të pyes vetëm Ty
Mos vall’ kjo botë, është e padrejtë

Se jetën ne do t’a jetojmë
Ashtu si zemrat e kerkojnë
Jo, nuk dyshoj, se nuk ka tjetër botë
Kemi një qiell në fatin tonë

Sot botës tonë, me re trazuar
T’i japim bashk’ sa më shumë dritë
Nga njerzit vetëm unë kam kërkuar
T’i falim jetës, të gjith’ dashurit

Comments

  • Ria van de Velde - NL says:

    I hope she will win Festival i Kenges tonight !! This is my favorite song. My other favorite is Eugent Bushpepa – Mall. May the best song win !! Good luck to all the finalists

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters