The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Ardita Bufaj, Aurel Thëllimi
Lyrics: Aurel Thëllimi

Dashuri të përshëndes
Je kuptimi jetës ti
S’je vetëm bardh e zi
Je motiv për ç’do njeri

Embëm vjen dhe depërton ti thellë shpirtin
Rrebelon në zemra çmendur rreh melodi

Ç’d’o mëngjes do them
E ç’do natë do jem
Unë aty

Ç’do mëngjes do jem
E ç’do natë do them
Të dua ty

Ah, ah, ah, ah
Dashuri
Ah, ah, ah, ah
Të dua ty

Ç’do mëngjes do jem
E ç’do natë do them
Të dua ty

Ah, ah, ah, ah
Dashuri
Ah, ah, ah, ah
Të dua ty

Tjetër jetë nuk kam pa ty
Tjetër jetë nuk kam pa ty

Ah, ah, ah, ah
Dashuri
Ah, ah, ah, ah
Të dua ty

Ç’do mëngjes do them
E ç’do natë do jem
Unë me ty

Ç’do mëngjes do jem
E ç’do natë do them
Të dua ty

Ah, ah, ah, ah
Dashuri
Ah, ah, ah, ah
Të dua ty

Tjetër jetë nuk kam pa ty

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters