The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Bashkim Alibali
Lyrics: Jorgo Papingji

Ne fluturim kanga u ngrit e mori dhënë
Dhe uli flatrat nëpër zemra
Ne fluturim erdhi tek unë erdhi tek ti
Më iso e çifteli

Kush nuk e di? Çfar mund të jetë për të një kang
Sa dashuri e shpirt ka mbrenda
Kanga të fton e shpirtin tonë ajo tregon
Kjo ësht kënga e jonë

Dhe mikprits dhe bujare
Me violin lahut e dajre
Pranë e pranë iso e jare
Kjo ësht kanga jonë Shqiptare

Kudo të shkosh, atdheu të mungon
Këngën time merr me vehte
Se ajo ësht kënga e jonë

Kudo të shkosh e syri të loton
Ne se do të shuash mallin
Merr me vehte këngën tonë

Kush nuk e di? Çfar mund të jetë për të një kang
Sa dashuri e shpirt ka mbrenda
Kanga të fton e shpirtin tonë ajo tregon
Kjo ësht kënga e jonë

Dhe mikprits dhe bujare
Me violin lahut e dajre
Pranë e pranë iso e jare
Kjo ësht kanga jonë Shqiptare

Kudo të shkosh, atdheu të mungon
Këngën time merr me vehte
Se ajo ësht kënga e jonë

Kudo të shkosh e syri të loton
Ne se do të shuash mallin
Merr me vehte këngën tonë

Kudo të shkosh e syri të loton
Ne se do të shuash mallin
Merr me vehte këngën tonë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters