The home of Eurovision lyrics

besa-krasniqi_lead

Song Information
Music: Besa Krasniqi
Lyrics: Besa Krasniqi

Nuk je vetëm, të ndjej
Dhe të kam pranë
Nuk jam vetëm, të ndjej
Ënderroj

Jetën time ma shëron, ma shëron
Gjitha mëndimet i harroj, i harroj
Më jep forcë
Ti më jep forcë

S’kam frikë zemra ime
Hapi krahët, fluturo
Çdo ditë në jetën time
Imagjinoj të jem, përgjithmonë

Në erresirë të mbaj më lart
S’kam më fjalë
Për ty ndërtoj
Një botë mbi tokë

S’kam frikë zemra ime
Hapi krahët, fluturo
Çdo ditë në jetën time
Imagjinoj të jem, përgjithmonë

Liroje, liroje zemrën
Liroje, liroje zemrën
Liroje, liroje zemrën
Liroje, liroje zemrën

Liroje, liroje zemrën
Liroje, liroje zemrën
Liroje, liroje zemrën
Liroje, liroje zemrën

S’kam frikë zemra ime
Hapi krahët, fluturo
Çdo ditë në jetën time
Imagjinoj të jem, përgjithmonë

Nuk je vetëm, të ndjej
Dhe të kam pranë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters