The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music:
Lyrics:

Grafikë dashurie shkruam ne mur
Ishim të rinjë të dashuruar
Ne dy skajet e qytetit, tani jetojmë të ndarë
Loti i pikëllimit na ka verbuar

Mos e thuaj asnjë fjalë
As ato që në mur i shkruam
Se kam frikë që gabon
Që lëndon

Vetëm heshtja le të shoqërojë
Skuqur faqet si dikurë
Dashurinë fshehur botës ta shijojmë
Si dikur

Mos e thuaj asnjë fjalë
As ato që në mur i shkruam
Se kam frikë që gabon
Që lëndon

Vetëm heshtja le të shoqërojë
Skuqur faqet si dikurë
Dashurinë fshehur botës ta shijojmë
Si dikur

Ky realitet në ankth është kthyer
Dhe sa do të zgjasë askush se di
Kujtimet janë zbehur, por nuk janë shlyer
Drejt teje do nisem, nisu dhe ti

Mos e thuaj asnjë fjalë
As ato që në mur i shkruam
Se kam frikë që gabon
Që lëndon

Vetëm heshtja le të shoqërojë
Skuqur faqet si dikurë
Dashurinë fshehur botës ta shijojmë
Si dikur

Mos e thuaj asnjë fjalë
As ato që në mur i shkruam
Se kam frikë që gabon
Që lëndon

Vetëm heshtja le të shoqërojë
Skuqur faqet si dikurë
Dashurinë fshehur botës ta shijojmë
Si dikur

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters