The home of Eurovision lyrics

blerina-braka_lead

Song Information
Music: Gramoz Kozeli
Lyrics: Gramoz Kozeli

Sot po ndihem krejt e vetme, në ktë histori
Nuk e prisja kurrë prej teje, kjo është marrëzi
Gjithçka pata ty ti fala, ndoshta ty të doli fjala
Nuk më meriton ai

Nuk të njoha mikja ime, as s’të njoh tani
Nuk po njoh as veten time, më mungon ai
Si t’ja bëj tani më thuaj, po më dukeni të huaj
E vërteta del gjithnji

Ti e di një zemër, lëndove
Po s’ka rëndsi tani
Dhe një herë në jetë ti, gabove
Qofsh e lumtur ti

Ti e di një zemër, lëndove
Po s’ka rëndsi tani
Dhe një herë në jetë ti, gabove
Qofsh e lumtur ti

Shumë më mirë e ndjeva veten, kur ta thash në sy
Ajo çka më ndodhi mua, nesër të pret ty
Si t’ja bëj tani më thuaj, po më dukeni të huaj
E vërteta del gjithnji

Ti e di një zemër, lëndove
Po s’ka rëndsi tani
Dhe një herë në jetë ti, gabove
Qofsh e lumtur ti

Ti e di një zemër, lëndove
Po s’ka rëndsi tani
Dhe një herë në jetë ti, gabove
Qofsh e lumtur ti

Ti e di një zemër, lëndove
Po s’ka rëndsi tani
Dhe një herë në jetë ti, gabove
Qofsh e lumtur ti

Ti e di një zemër, lëndove
Po s’ka rëndsi tani

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters