The home of Eurovision lyrics

bojken-lako-band_lead

Song Information
Music: Bojken Lako Band
Lyrics: Bojken Lako Band

Këngë për qytetin
E ndjej muziken, e ndjej fort çdo fjalë
E ndjej aromën dhe shpirtin e qytetit

Këndoj për qytetin
Ne çdo lëvizje e ndjej energjinë
Ku mijëra ndjenja ndricojnë nga pallatë të çuditshëm

Të ndjej kur këndoj ti me befason
Ndjej që po jetoj me qindra sy kuptoj
Çdo problem kalon kur dielli e sheron
Ky është qyteti im

Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej)
(Në çdo hap të ndjej)

Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej)
(Në çdo hap të ndjej)

Këngë per qytetin
E ndjej muziken, e ndjej fort çdo fjalë, aromën
Me mijëra ndjenja, eci në rrugët e qytetit

Ti më befason kur çdo ditë zbuloj
Me qindra sy të rinj, energji shikoj
Të ndjej kur këndoj, të ndjej kur dashuroj
Të ndjej qyteti im

Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej)
(Në çdo hap të ndjej)

Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej)
(Në çdo hap të ndjej)

Ti më befason
Ti më befason

Të ndjej kur kendoj
Për ty po kendoj
Të ndjej dhe kendoj, për ty do kendoj
Je ti qyteti im

Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej, në çdo hap të ndjej)
Të ndjej (Në çdo hap të ndjej)
(Në çdo hap të ndjej)

Të ndjej

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters