The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Bojken Lako
Lyrics: Bojken Lako

Ne e dimë se jeta është luftë
Se luftë do jetë, ka vdekje ka jetë
Ka dashuri, ndarje do ketë
Jeta është luftë dhe luftë do jetë

Ne që erdhëm në mbretërinë e jetës
Ne që njohëm dhimbjen njerëzore
Dhe në biseda, prapë të njëjtët mbetëm
Njëzet vjeçarë, tridhjetë vjeçarë të zakonshëm

Jemi të zakonshëm në jetë
Jemi të natyrshëm dhe pse jo një brez
Jemi të përhapur dokudo, s’jemi të përjetshëm
Vetëm këtë mendo

Jemi të zakonshëm në jetë
Jemi të natyrshëm dhe pse jo një brez
Jemi të përhapur dokudo, s’jemi të përjetshëm
Vetëm këtë mendo

Te mëdhenj vetëm malet
Jashtëzakonshëm vetëm Mozarti

Jemi të zakonshëm në jetë
Jemi të natyrshëm dhe pse jo një brez
Jemi të përhapur dokudo, s’jemi të përjetshëm
Vetëm këtë mendo

Jemi të zakonshëm në jetë
Jemi të natyrshëm dhe pse jo një brez
Jemi të përhapur dokudo, s’jemi të përjetshëm
Vetëm këtë mendo

Jemi të zakonshëm në jetë
Jemi të natyrshëm dhe pse jo një brez
Jemi të përhapur dokudo, s’jemi të përjetshëm
Vetëm këtë mendo

Jemi të zakonshëm në jetë
Jemi të natyrshëm dhe pse jo një brez
Jemi të përhapur dokudo, s’jemi të përjetshëm
Vetëm këtë mendo

Thanks to Klajdi Heta for the submission!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters