The home of Eurovision lyrics

bon-bon-band_lead

Song Information
Music: Tahir Gjoci
Lyrics: Alban Gjoci

Më kujtohen në fillim
Ledhatimet pa mbarim
Si më puthje çdo sekond
S’do të ndërroja me askënd

Po e ndjej që po mbaron
Që tani po me mungon
Si i marrë më kot do pres
Në k’të vend ku vinim shpesh

Do kërkoj atje
Do kërkoj për ne
Po s’do jesh aty
S’do jemi të dy

Do kërkoj atje
Do kërkoj për ne
Po s’do jesh aty
S’do jemi të dy

Unë e di do mbijetoj
Dhe k’të herë do ta kaloj
Edhe pse ne të vërtet
Të harroj nuk është e lehtë

Kur kujtimet do të pushtojnë
Dhe nga gjumi të të zgjojnë
Do mendosh me lotë në sy
Kohën ku ishim të dy

Do kërkoj atje
Do kërkoj për ne
Po s’do jesh aty
S’do jemi të dy

Do kërkoj atje
Do kërkoj për ne
Po s’do jesh aty
S’do jemi të dy

Të ndjej larg
Ne k’të natë
Je shumë larg
Jam shumë larg

Do kërkoj atje
Do kërkoj për ne
Po s’do jesh aty
S’do jemi të dy

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters