The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Stivart Cela, Renis Gjoka
Lyrics: Big Basta

Mendon se unë kam, gjithçka si i etur për sukses
Jam i vogel në mendime, jam i pari i jetës sime
I ndodh çdo kujt e një zemër mban
Prap një plag rikthehet në heshtje

Po të jet për emrin tim, të vërtetën ti e di
S’jam i njejt, s’jam i till? Sikur nuk më njihe mir
Po të kem unë krah do mundem, që ta mbosht këtë errsir?
Do të jesh unë do vi

Ëndrra kam shumë që një dit sdo jen njësoj
Tani e mësova qëninen time
Por e pat atë vështir dhe jetoj më shpresë
Jetoj më shpresë se një ditë do të dukesh

Po të jet për emrin tim, të vërtetën ti e di
S’jam i njejt, s’jam i till? Sikur nuk më njihe mir
Po të kem unë krah do mundem, që ta mbosht këtë errsir?
Do të jesh unë do vi

Po të jet për emrin tim, të vërtetën ti e di
S’jam i njejt, s’jam i till? Sikur nuk më njihe mir
Po të kem unë krah do mundem, që ta mbosht këtë errsir?
Do të jesh unë do vi

Po të jet për emrin tim, të vërtetën ti e di
S’jam i njejt, s’jam i till? Sikur nuk më njihe mir
Po të kem unë krah do mundem, që ta mbosht këtë errsir?
Do të jesh unë do vi

Po të jet për emrin tim, të vërtetën ti e di
S’jam i njejt, s’jam i till?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters