The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Marjan Deda
Lyrics: Aurel Thëllimi

Flas me natën dhe i them ç’farë fsheh ti?
Ajo hesht ajo nuk flet, është si ai
Ulur vetëm rri e pres kujtimet gris
Nata ikën një ditë vjen me veten them, ku je?

Dhe unë si ç’do femër e di ç’kërkoj
Dhe unë si ç’do femër do dashuroj
Më the të dua sa fjalë më the
Zemër ku je ti, zemër ku je?

Dhe me veten bisedoj ajo më qorton
E ç’do fjalë që ti më thoje dje, sot iluzion
Fjalët s’kanë më vlerë, si dimër me erë, vrapojn
Por prapë do vazhdoj, veten besoj, unë di të jetoj

Dhe unë si ç’do femër e di ç’kërkoj
Dhe unë si ç’do femër do dashuroj
Më the të dua sa fjalë më the
Zemër ku je ti, zemër ku je?

Dhe unë si ç’do femër
Dhe unë si ç’do femër e di ç’kërkoj
Dhe unë si ç’do femër do dashuroj
Më the të dua sa fjalë më the
Zemër ku je ti, zemër ku je?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters