The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Dorian Nini
Lyrics: Pandi Laço

Heres që kam pritur në jetë një ditë për të jetuar
Jo, jo se di se di se di ceshtë ditë e gezuar
Dhe jam plakur si pa kuptuar
Jo, jo se di se di se di ceshtë ditë e gezuar
Dhe një ditë kuptuam se duhet jetuar

Jeta është e shkurtër
Jetojë jetën ti sa 1000 vjet

Jeto Jeto jeto jeto ditën, sikur të jetë një jetë
Jeto jeto jeto jeto jeten, sikur të mos jesh neser
Jeto Jeto jeto jeto ditën, sikur të jetë një jetë
Jeto jeto jeto jeto jeten, si të mos jesh neser

Minutat si ndaloj (Yo-oh-oh)
Të preshesh nuk ka kohë (Yo-yo-yo-yo)
Se nesër është vonë (Yo-oh-oh)

Jo s’kemi kohë për të jetuar
Jo s’kemi kohë jo jo të gabojmë, të gabojmë
Një çast të vetëm kemi në të ëndërrjomë
Çdo ëndërr të jetjomë, të jetojmë

Jo s’kemi kohë për të jetuar
Jo s’kemi kohë jo jo të gabojmë, të gabojmë
Një çast të vetëm kemi në të ëndërrjomë
Çdo ëndërr të jetjomë, të jetojmë

Jeto Jeto jeto jeto ditën, sikur të jetë një jetë
Jeto jeto jeto jeto jeten, sikur të mos jesh neser
Jeto Jeto jeto jeto ditën, sikur të jetë një jetë
Jeto jeto jeto jeto jeten, si të mos jesh neser

Minutat si ndaloj (Yo-oh-oh)
Të preshesh nuk ka kohë (Yo-yo-yo-yo)
Se nesër është vonë (Yo-oh-oh)

Jo s’kemi kohë për të jetuar
Jo s’kemi kohë jo jo të gabojmë, të gabojmë
Një çast të vetëm kemi në të ëndërrjomë
Çdo ëndërr të jetjomë, të jetojmë

Jo s’kemi kohë për të jetuar
Jo s’kemi kohë jo jo të gabojmë, të gabojmë
Një çast të vetëm kemi në të ëndërrjomë
Çdo ëndërr të jetjomë, të jetojmë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters