The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Sokol Marsi
Lyrics: Jorgo Papingji

Zbret nata ngadalë
Ti ulesh mbi shtratin tim
Lehtë e lehtë me përkëdhel
Mirëmbrëma engjëlli im

Me ndihmo per të t’harruar
Sa hume kam per të t’treguar
Është rrëfimi im te lutem me dëgjo

Ndizi yjët që ka qielli
Më jep zjarrin që ka dielli
Më ndihmo të jem dhe un njesoj si ty

Un gjithmon me ty dua të rri
E të marr bekimin që fal ti
Te shikoj ato që s’sheh njeri
Tja tregoj kësaj bot që si di

Në botën tende pa kufi
Ku është e jotja mbretëri
Më mëso të jem një shenjtëri
Të besoje njëriu në njeri

Të rri dhe pak jo mos ik
Akoma jasht nuk ka dritë
Ti sonte i vetmi mik
Shpresen që kam mos ma fik

Sepsë ndryhë rrahu zemra
Nje hap boten lar nga ëndrra
Nuk e di se ku do t’vesh përsëri

Mbi këto gruhte mblodha qiellin
Syri im e ndëzi diellin
Dhe mova cmund të bëj me një njeri

Un gjithmon me ty dua të rri
E të marr bekimin që fal ti
Te shikoj ato që s’sheh njeri
Tja tregoj kësaj bot që si di

Në botën tende pa kufi
Ku është e jotja mbretëri
Më mëso të jem një shenjtëri
Të besoje njëriu në njeri

Un gjithmon me ty dua të rri
E të marr bekimin që fal ti
Te shikoj ato që s’sheh njeri
Tja tregoj kësaj bot që si di

Në botën tende pa kufi
Ku është e jotja mbretëri
Më mëso të jem një shenjtëri
Të besoje njëriu në njeri

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters