The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music:
Lyrics:

E verbër jam nëse nuk të shoh ty
Ne zemër kam një mal plot dashuri
Sa herë që afër të kam
Vall pse më duket se e lindur për ty jam
Dhe ska njeri që nga zemra ime të ndan

Se vetëm një puthje dhe unë dorëzohem pa asnjë fjal
Nuk e ke veshtir kur e kupton
Se ty të gjitha do ti fal se vetëm

Një puthje dhe me pushton ashtu siq don dhe ti
Nuk e ke t’veshtir kurr rrin e ndjen
Se kam një mall që po em djeg dy syt e mi

E lodhur jam por nuk kam gjum në sy
Kjo natë fillon vetëm për ne të dy
Ti si gjithmon njehere s’më flet
Por një pshertin nga goja të rrëshqet
Ma bëne me dije se çfarë natë na pret

Se vetëm një puthje dhe unë dorëzohem pa asnjë fjal
Nuk e ke veshtir kur e kupton
Se ty të gjitha do ti fal se vetëm

Një puthje dhe me pushton ashtu siq don dhe ti
Nuk e ke t’veshtir kurr rrin e ndjen
Se kam një mall që po em djeg dy syt e mi

(Nanana nanana nana nana nana)
Nuk e ke veshtir kur e kupton
Se ty të gjitha do ti fal se vetëm

(Nanana nanana nana nana nana)
Nuk e ke t’veshtir kurr rrin e ndjen
Se kam një mall që po em djeg dy syt e mi

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters