The home of Eurovision lyrics

elhaida-dani_lead

Song Information
Music: Endri Sina
Lyrics: Sokol Marsi

Mijëra vjet, s’më mjaftojn për një jetë
Se në çdo sekond unë marr frym dhe jetoj
Ti ti që rreh brenda meje të sheh
Ndjenjë që stinë nuk njeh, nuk njeh dimër as verë

Emer jo s’të gjej s’të pres të shoh
Fshehur do të mbaj si një thesar
Zemra të ka të shenjt mijëra jetë për ty ja vlejn
Ti një emër mban je shënj e rrallë

Jo s’të shoh në sy por të ndjej je aty
Ti je pasuri ëndërr je pakufij
Nuk më flet me fjalë më jep frymë më mban gjallë
Ndjenjë që stinë nuk njeh, nuk njeh dimer as verë

Emer jo s’të gjej s’të pres të shoh
Fshehur do të mbaj si një thesar
Zemra të ka të shenjt mijëra jetë për ty ja vlejn
Ti një emër mban je shënj e rrallë

Jo lëshoh nga lart si një yll i zjarrt
Drrit që mbi re buzëqeshur më qesh
Drrit e ku ska diell ti prapë rreze përcjell
Ti në shpirt më rri përjetesisht dashuri

Emer jo s’të gjej s’të pres të shoh
Fshehur do të mbaj si një thesar
Zemra të ka të shenjt mijëra jetë për ty ja vlejn
Ti një emër mban je shënj e rrallë

Jo… s’të pres të shoh
Fshehur do të mbaj si një thesar
Zemra të ka të shenjt mijëra jetë për ty ja vlejn
Ti një emër mban je shënj e rrallë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters