The home of Eurovision lyrics

emi-bogdo_lead

Song Information
Music: Suela Kalaja
Lyrics: Suela Kalaja

Sa pranë dhe larg
Heshtjes nëse i flas do të quhem e marrë unë, hijes perplasur
Fati i egër a jeta valle në na mban larg
Në një tik-tak ora ndaloj dhe kohën e ndali
Ku je ti?

Si mundem valle unë
Thyer fjales pa zë, të të thëm se kam mall jo jetës harruar
Ulërin sot ky shpirt, dot zërin sja ndal
Një histori jam unë je ti vulë fatit ngujuar
Pranë shpirtit zgjuar

Gjithçka u fik kur nis e shkruaj
Zubrosur shpirtit, terrur ajrit fjalës ethur ty të dua
Dhe kur të them ti më harro
Mbylli sytë e sërish do më kesh, ndaj të lutem ti mos më beso
Për ditët me diell, për netët me shi, një letër për ty

Në sytë e tu jam
Si një engjëll i marr, fjalët me krahët zgjatuar me ty perqafuer
Le të bier sot ky qiell e puthjen mos ndaj
Një dashuri unë e dhe ti qielli i trazuar
Të shtrënguar

Gjithçka u fik kur nis e shkruaj
Zubrosur shpirtit, terrur ajrit fjalës ethur ty të dua
Dhe kur të them ti më harro
Mbylli sytë e sërish do më kesh, ndaj të lutem ti mos më beso
Për ditët me diell, për netët me shi, një letër për ty

Gjithçka u fik kur nis e shkruaj
Zubrosur shpirtit, terrur ajrit fjalës ethur ty të dua
Dhe kur të them ti më harro
Mbylli sytë e sërish do më kesh, ndaj të lutem ti mos më beso
Për ditët me diell, për netët me shi, një letër për ty

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters