The home of Eurovision lyrics

emi-bogdo_lead

Song Information
Music: Lambert Jorganxhi
Lyrics: Florian Zyka

Pse, ti humbur nëpër natë
Erdhe sot dhe trokite prapë
Me ty erdhi parfumi i saj
Dhe të dy të huaj ngjajmë

Ti më kotë një pretekst kërkon
Sot parajsën nuk ma premton
S’e mban mend as betimin tonë
Unë dhe ti, bashkë përgjithmonë

Dhe sonte nuk di përse
Ti je këtu pranë meje
E pranë unë ty s’te ndjej

Një femër mund të qajë, të qajë kur e lëndon
Jehonë çdo lot i saj, dhe Zoti e dëgjon
Një femër di të falë, nuk mund të falë gjithmonë
Nuk vlen me asnjë fjalë, atëherë kur e tradhton, e tradhton

Jo, më beso s’ka nevohë për fjalë
Sytë flasin edhe kur qajnë
Askujt unë s’i vë faj
S’di të urrej, të mallkoj, të shaj

Shpirtin tonë peng s’mund ta mbaj
Ndaj ti shko, ik vrapo, pas saj
Pse më kotë një pretekst kërkon
Kur parajsën dot s’ma premton

Ndaj sonte nuk di përse
Ti je këtu pranë meje
E prap këtu s’te ndjej

Një femër mund të qajë, të qajë kur e lëndon
Jehonë çdo lot i saj, dhe Zoti e dëgjon
Një femër di të falë, nuk mund të falë gjithmonë
Nuk vlen me asnjë fjalë, atëherë kur e tradhton, e tradhton

Një femër mund të qajë, të qajë kur e lëndon
Jehonë çdo lot i saj, dhe Zoti e dëgjon
Një femër di të falë, nuk mund të falë gjithmonë
Nuk vlen me asnjë fjalë, atëherë kur e tradhton, e tradhton

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters