The home of Eurovision lyrics

eneda-tarifa_lead

Song Information
Music: Shpëtim Saraçi
Lyrics: Pandi Laço

Po shkoj per te mos u kthyer me
Ne kte dhome, ne kte shtrat
Eshte letra ime e pare
Te fundit fjale

Lexoje kur te mos jem me
Qe te kthehem s’ka te ngjare
Nuk shkruaj as te lutem
As me fal

Asgje jo une nuk po te le, t’a mbash souvenir
Shenimi mbi kete tavoline, porosi

Merre e lexoje ti, rilexoje
Ne cdo rresht aty, jemi ne te dy
Te dy

Ne shpirt me dhemb
Tek po shkoj
Degjome njehere te them
Per te fundit here

Nata u tret
Dhe ti vete
Edhe kjo dite agoi
Ky tregim sa mbaroi

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters