The home of Eurovision lyrics

entela-niku-zhula_lead

Song Information
Music: Entela Zhula
Lyrics: Entela Zhula

Music: Entela Zhula
Lyrics: Entela Zhula

Dua të shkruaj, një këngë për çdo ndjenjë
Çdo rrahje zemre, çdo lot që rrjedh dua ta shpreh
Dua të shkruaj, gëzimin që ti sjell
Dhe sa kohë do jemi bashkë veç music do ketë

Tingujt do t’i gjej unë dhe nëpër shi
Dhe kur dielli prapë të dalë refreni im

Kudo që të jesh ti do jem edhe unë
Në nota në tinguj zemra veten gjen
Kudo që të jem unë ti je frymëzim
Gjithë bota ta dëgjojë se ti je refren
I shpirtit tim

Hej, e kujtoj dhe qesh kur ishim fëmijë
Koncert bënim në rritmin e gjenim ne dy shkopinj
Këndonim në blues, volum maksimum
Gjithë lagja çohej n’këmbë në derë kush troket

Tingujt do t’i gjej unë dhe nëpër shi
Dhe kur dielli prapë të dalë refreni im

Kudo që të jesh ti do jem edhe unë
Në nota në tinguj zemra veten gjen
Kudo që të jem unë ti je frymëzim
Gjithë bota ta dëgjojë se ti je refren

Kudo që të jesh ti do jem edhe unë
Në nota në tinguj zemra veten gjen
Kudo që të jem unë ti je frymëzim
Gjithë bota ta dëgjojë se ti je refren
I shpirtit tim

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters