The home of Eurovision lyrics

entela-zhula_lead

Song Information
Music: Edmond Veizaj
Lyrics: Entela Zhula

Dhe sa her’ ai bërtet
Një lëmsh me mbyt n’kraharor
Copa qelqi dëgjoj
Dal vrap un’ ty të të mbroj

Kur zenkat fillojnë prapë
Ne koh’ kthehem si një femijë
Strukem në një cep melodi

Boll me s’duroj, oh oh (boll me s’duroj)
Dhimbje krijon, me lëndon, oh oh
Boll me copetoj, oh oh (boll me copetoj)
Qetesi, hey, kërkoj nga ju harmoni
Ndjehem bosh

Dhe afrohem tek ti
Dorën t’mbaj, lotët t’i fshij
Do të mbroj ti e di
Engjelli im pergjithnji

Gjithcka duket sikur mbarojë
Por e kam gabim
Tjetër thik’ në shpirtin tim

Boll me s’duroj, oh oh (boll me s’duroj)
Dhimbje krijon, me lëndon, oh oh
Boll me copetoj, oh oh (boll me copetoj)
Qetesi, hey, kërkoj nga ju harmoni
Ndjehem bosh, ndjehem bosh

Ndjehem bosh, Ndjehem bosh, Ndjehem bosh
Ndjehem bosh, Ndjehem bosh…

Boll me s’duroj, oh oh (boll me s’duroj)
Dhimbje krijon, me lëndon, oh oh
Boll me copetoj, oh oh (boll me copetoj)
Qetesi, hey, kërkoj nga ju harmoni
Ndjehem bosh

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters