The home of Eurovision lyrics

entela-zhula_lead

Song Information
Music: Edmond Veizaj
Lyrics: Entela Zhula

Si trëndafil me gjemba, kjo dashuria jon’
Çdo here me shumë me zenka, pa dashur e shkatrrojm
Si një ylber, që fill pas shiut del
Ne puthje, përqafime njëri tjetrit jo, nuk i kursejm’

Sa nervozohem ti pa asnje shkak me le te pres
Sa fjalë te embla thua se ne dark vjen me vonës
Stuhi dhe diell, kjo gjendje perher
Nuk di me çfarë të bej jo nuk e di me se çfarë të ndjej

S’ka gjurm’, shërim
S’ka hënë, s’ka agim
S’ka ndjenje, e s’mundem dot
Të luaj e shtirem më kot

S’ka gjurm’, shërim
S’ka hënë, s’ka agim
S’ka ndjenje, e s’mundem dot
Të luaj e shtirem më kot

E duam njëri tjetrin, me ëndrra ne jetojm
E falim njëri tjetrin dhe perseri gabojm
Edhe njëhër, dimër në verë
Nuk e kuptoj kjo dashuri, liri, apo është ferr

Si uragan ne qiell të hapur me kot xhelozojm
Kjo histori një melodi sa vjen dhe po stonon
Stuhi dhe diell, kjo gjendje përhër
Nuk di me çfare të bëj jo nuk e di me se çfarë të ndjej

S’ka gjurm’, shërim
S’ka hënë, s’ka agim
S’ka ndjenje, e s’mundem dot
Të luaj e shtirem më kot

S’ka gjurm’, shërim
S’ka hënë, s’ka agim
S’ka ndjenje, e s’mundem dot
Të luaj e shtirem më kot

Dhe shkon dhe vjen, nuk e di
Faj kam un’ apo ti, tregom tani
Me lodh kjo lojë ne dashuri, ti e di

S’ka gjurm’, shërim
S’ka hënë, s’ka agim
S’ka ndjenje, e s’mundem dot
Të luaj e shtirem më kot

S’ka gjurm’, shërim
S’ka hënë, s’ka agim
S’ka ndjenje, e s’mundem dot
Të luaj e shtirem më kot

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters