The home of Eurovision lyrics

enver-petrovci_lead

Song Information
Music: Enver Petrovci
Lyrics: Enver Petrovci

“Ka qenë kështu një ditë do të flasin njerëzit
Një artist i mirë i sheshit
Dhe prore luante në mes të sheshit
Aty ku njerëzit dalin ditëve të diela të përbetuar

Por një ditë sheshi deshi t’ia gllabërojë shpirtin artistit
Ai u rebelua dhe sheshi ia rrëmbeu edhe dashurinë”

Si do të bëj unë pa ty
Si do t’ja bësh e dashur ti pa mua
Kur jeta jonë po na ndan
O mikja ime dashuri

Të linda të bëra në mua dashuri
Më linde më bërë sikur perëndi
Por nuk më lane të të përjetoj
Gjithçka ime ardhmeri

Mbylle derën tani
Mos e hap për askend
Harrojë emrin tim
Unë po shkoj përgjithmonë

Për ty dashuri ktheva ne humnerë
Në mës të klikës që s’kane shpirt e s’kane shpresë
Kudo që do të shkoj do të të kujtoj
Më mall të prindit do të jetoj

Të vranë të mbyten o bukuri
Të thyen të zhgënjyen kjo klike ardhmeri
Kush janë këto njerëz pa komb pa Zot
O skena ime dashuri

Mbylle derën tani
Mos e hap për askend
Harrojë emrin tim
Unë po shkoj përgjithmonë

Mbylle derën tani
Mos e hap për askend
Harrojë emrin tim
Unë po shkoj përgjithmonë

Mbylle derën tani
Mos e hap për askend
Harrojë, harrojë emrin tim
Unë po shkoj përgjithmonë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters