The home of Eurovision lyrics

enxhi-nasufi_lead

Song Information
Music: Klodian Qafoku
Lyrics: Florian Zyka

Sa dua kohën t’a ndaloj
Sekondat mos t’i numëroj
Trishtimin e lashë të shkoj
Zemra më tha të vazhdoj

Do besoj tek vetja
Ti beso tek jeta

Do besoj te vetja dhe çdo ditë
Po filloj nga zero, infinit
Sonte jo s’do të ndalem
Bashkë mund t’i lëvizim malet

Ti beso tek jeta në çdo çast
Nesër mund të shkojmë edhe më larg
Ska limit, je
As kufi, jo jo

Dy sytë e tu më sollën sot
Një tjetër diell dhe horizont
Vrapoj tek ti, dhe nëse rrëzohem
Ngrihem prapë lart, dhe nuk dorëzohem

Do besoj te vetja
Ti beso te jeta
Sonte jo s’do të ndalem
Bashkë mund t’i lëvizim malet
Ti beso

Ti beso tek jeta në çdo çast
Nesër mund të shkojmë edhe më larg
Ska limit, je
As kufi, jo jo

Do besoj te vetja (Dhe çdo ditë)
(Po filloj nga zero, infinit)
Sonte jo s’do të ndalem
Bashkë mund t’i lëvizim malet

Ti beso tek jeta në çdo çast
Nesër mund të shkojmë edhe më larg
Ska limit, je
As kufi, jo jo

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters