The home of Eurovision lyrics

enxhi-xhejn-kumrija_lead

Song Information
Music: Enxhi Kumrija, Xhejn Kumrija
Lyrics: Xhejn Kumrija

Të dëgjoj, të kuptoj
Tek sytë që flasin fjalë dhe ënderrojnë
Ku ëndrrat verber ecin në një tel të hollë

Një shpresë kokëvarur, n’tokë perplasur
Si qelq ciflosur, e prap jeton i etur
Per një gotë ajër, tjetër, tjetër, tjetër

Në një ulërimë, toka t’dridhte, dielli t’fshihet
Në hapsirë, kërkon mes njerëzish një njeri
Një fije ndjenjë, një fije shpirt, ngecur ne një ulërimë
Kjo tokë a ka më njeri, më njeri?

Dhe kerkon të jetojë
Pa hije që rreth tij vallezojnë
I dëshpëruar, zvaritet për një dore mirësi
Të ndihet më njeri, si unë si ti

Në një ulërimë, toka t’dridhte, dielli t’fshihet
Në hapsirë, kërkon mes njerëzish një njeri
Një fije ndjenjë, një fije shpirt, ngecur ne një ulërimë
Kjo tokë a ka më njeri, më njeri?

Është njeri, ështënjeri
Si unë si ti, si unë si ti, njeri
Kjo tokë a ka më njeri?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters