The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Bledar Skenderi
Lyrics: Atina Laço

Ishtenate më henë sot një vit me parë
Si një ujk tinzar te ndieva ty nen lekurë
Ishtë pak mekat, sakrileg vazhdoi
Por nuk ishte faj, aspak nuk ishte faj

Ne delir gjunjet ë tu prekin gjunjet ë mi
Dallezisht tentojë nenqeshjë edhe ti
Ne delir me vidhje nga një shikim
Ishim ne kufi, pothuaj një dashuri

Flaka ate natë digjtë si një shpirt
Nga unë dhe ti, fryme nuk i dhamë
Digjnim që të dy por nuk ishte zjarr
Si ish dashuri, po as shpirt s’i dhamë

Flaka ate natë digjtë si një shpirt
Nga unë dhe ti, frymë nuk i dhamë
Digjnim që të dy por nuk ishte zjarr
Si ish dashuri, po as shpirt s’i dhamë

Unë te flisja pak por ti asnje fjalë
Si nje ujk tinza te ndieja ty nen lekure
Ishte pak meat sarileg vazhdoi
Por nuk ishte fa, aspak nuk ishte faj

Ne delir gjunjet ë tu prekin gjunjet ë mi
Dallezisht tentojë nenqeshjë edhe ti
Ne delir me vidhje nga një shikim
Ishim ne kufi, pothuaj një dashuri

Flaka ate natë digjtë si një shpirt
Nga unë dhe ti, frymë nuk i dhamë
Digjnim që të dy por nuk ishte zjarr
Si ish dashuri, po as shpirt s’i dhamë

Flaka ate natë digjtë si një shpirt
Nga unë dhe ti, frymë nuk i dhamë
Digjnim që të dy por nuk ishte zjarr
Si ish dashuri, po as shpirt s’i dhamë

Flaka ate natë digjtë si një shpirt
Nga unë dhe ti, frymë nuk i dhamë
Digjnim që të dy por nuk ishte zjarr
Si ish dashuri, po as shpirt s’i dhamë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters