The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Genti Lako
Lyrics: Helena Halilaj

What happened? What happened?
What happened? What, what, what?

Nata po më pret, në rrugën tënde ndalova
Nata po më ndjek, hapat e tu unë besova
Por ti kishe zgjedhur shpejt, ti kishe zgjedh atë
Për t’mos u kthyer më, për t’mos u kthyer më

Fati po bërtet hej, pse pak më shumë u vonova
Fati po më djeg, zemrën pse nuk ta lexova
Por mëngjeset kthehen shpejt, pendimin do ta gjesh
E zemra jo nuk vlen më

Se digjem për ty, për ty, veç për ty, për ty
Digjem për ty, veç për ty, për ty, yeah…

Flakë natës unë do t’i hedh
Flakë rrugës që nuk të sjell
Flakë zemrës që nuk të përket
Dhe veten do gjesh

Flakë natës unë do t’i hedh
Flakë rrugës që nuk të sjell
S’të sjell tek unë
Jo jo, nuk të pres pafund

What happened? What happened?
What happened?

Fati po bërtet hej, pse pak më shumë u vonova
Fati po më djeg, zemrën pse nuk ta lexova
Por mëngjeset kthehen shpejt, pendimin do ta gjesh
E zemra jo nuk vlen më

Se digjem për ty, për ty, veç për ty, për ty
Digjem për ty, veç për ty, për ty

Flakë natës unë do t’i hedh
Flakë rrugës që nuk të sjell
Flakë zemrës që nuk të përket
Dhe veten do gjesh

Flakë natës unë do t’i hedh
Flakë rrugës që nuk të sjell
S’të sjell tek unë
Jo jo, nuk të pres pafund

Nata mbaron, e s’do jem unë
Do mbetem një hije në hapesirën pafund
Mbetesh në jetë, mbetesh në rrugë
Do mbetesh ti vetëm pa askënd që të puth

Hej…
Flakë natës unë do t’i hedh
Flakë rrugës që nuk të sjell
Flakë zemrës që nuk të përket

Flakë natës unë do t’i hedh
Flakë rrugës që nuk të sjell
S’të sjell tek unë
Jo jo, nuk të pres pafund

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters