The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Genti Lako
Lyrics: Migena Lako

Ja tek jam me gotë ndër gishta
Me njerëz të panjohur
Do shisja çdo gjë të isha
Edhe një herë si më doje ti

Sot ti e shikon nuk jam më
Ai djall mashkull që besoje ti
Por ti e di që koha kalon
E nuk të sjell më ty

Dhe sot askush nuk flet dot më
Përhumbet mbi tymin e mijëra fjalëve

Gjurmët e tua sot e dje
Qëndron e buzëqesh
Flokët e zi i gjej të verdhë
Ale hi ale hi hey…

Një udhëtim sërish e gjej
I shurdhër buzëqesh
Ulur nga larg të përkedhel
Ale hi ale hi hey…

Gjurma jote
Më largoi nga vetja ime
Fjalët e shumta
Më bën të humbja pafund kujtime

Sot ti e shikon nuk jam më
Ai djall mashkull që besoje ti
Por ti e di që koha kalon
E nuk të sjell më ty

Dhe sot askush nuk flet dot më
Përhumbet mbi tymin e mijëra fjalëve

Gjurmët e tua sot e dje
Qëndron e buzëqesh
Flokët e zi i gjej të verdhë
Ale hi ale hi hey…

Një udhëtim sërish e gjej
I shurdhër buzëqesh
Ulur nga larg të përkedhel
Ale hi ale hi hey…

Ale hi ale hi ale hi hey…
Ale hi ale hi ale hi hey…

Gjurmët e tua sot e dje
Qëndron e buzëqesh
Flokët e zi i gjej të verdhë
Ale hi ale hi hey…

Një udhëtim sërish e gjej
I shurdhër buzëqesh
Ulur nga larg të përkedhel
Ale hi ale hi hey…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters