The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Luan Zhegu
Lyrics: Agim Doçit

Kush kujton se zemra është një loder
Njohje ndjenjen aspak jo mirësi
Shkojnë e vijnë si hije larg të huaj
Se meritojn aspak jo dashurinë

Me sytë e tu më fale ti gjith botën
Me buzët e tua e putha syrin tënd
Per ty jetoj dhe përgjërohem
Se ti ma fal dhe unë ta fal gjith dashurinë

Sa herë mendoj kur ti me thua
Më fale ti në shpirtin tim gjith dashurinë
Mjaftoj një qast pasi u qmënda
Kur ti më the sa shum të dua

Oh zot, ty te besova dhe veten time
Ndale të lutem veq dashurinë
Kjo zemra ime, kur eshte larg teje
Ty të kerkon une jam dashuria, ti je perëndia

Me sytë e tu më fale ti gjith botën
Me buzët e tua e njoma shpirtin tim
Për ty jetoj dhe përgjërohem
Se ti ma fal dhe une ta fal gjith dashurinë

Sa herë mendoj kur ti më thua
Më fale ti në shpirtin tim gjith dashurinë
Mjaftoj një qast pasi u qmënda
Kur ti më the sa shum te dua

Oh zot, ty të besova dhe veten time
Ndale të lutem veq dashurinë
Kjo zemra ime kur është larg teje
Ty të kerkon une jam dashuria, ti je perëndia
Une jam

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters