The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Edmond Zhulali
Lyrics: Agim Doçi

Pse jeta iken dhe jo nuk dhëmb
Dita pret diellin qe sa po vjen
Ma jep ti doren te lutem paak
Unë ta jep zemrën e zjarrt

Pse jeta ikën dhe jo nuk vjen
Dita pret diellin qe sa po vjen
Ma jep ti dorën te lutem pak
Une ta jep zemren e gjatë

Zemrat kërkojnë veq dashuri jo lot ne sy
Nënat kërkojne nga qdo njeri nga qdo njeri
Jeta kërkon dashuri

Kjo dashuri qe sundon ne kte bote duam te zgjohet tek qdo njeri
Duam qe zemrat te kenë lumturi ashtu si unë ashtu dhe ti
Kjo dashuri qe sundon ne kte bote duam te zgjohet tek qdo njeri
Duam qe zemrat te kenë lumturi ashtu si unë ashtu dhe ti

Pse jeta iken dhe jo nuk dhëmb
Dita pret diellin qe sa po vjen
Ma jep ti doren te lutem pak
Unë ta jep zemrën e gjatë

Pse jeta ikën dhe jo nuk dhemb
Dita pret diellin qe sa po vjen
Ma jep ti dorën te lutem pak
Une ta jep zemren e gjatë

Zemrat kërkojnë veq dashuri o lot ne sy
Nënat kërkojne nga qdo njeri nga qdo njeri
Jeta kërkon dashuri

Kjo dashuri qe sundon ne kte bote duam te zgjohet tek qdo njeri
duam qe zemrat te kenë lumturi ashtu si unë ashtu dhe ti
Kjo dashuri qe sundon ne kte bote duam te zgjohet tek qdo njeri
duam qe zemrat te kenë lumturi ashtu si unë ashtu dhe ti

Jeta kërkon dashuri

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters