The home of Eurovision lyrics

flaka-krelani_lead

Song Information
Music: Endri Sina
Lyrics: Pandi Laço

Ti ndoshta se kujton, ishte natë vjeshte
Unë e ti si ty fletë drridheshim në erë
E yjet një nga një ndizeshin qiellit
Për të ngrohur ne duart çasin lart

Bota e panjohur për ne, dashuria mister
Nuk e dinim sa shumë, se sa forca m’rrahin sa fort

Jemi këtu të dy, heshtim dhe kemi frikë
Si mundem unë ta gjej rrugën që të vi tek ti
Fjalët si labirint, rrugës drejt zemrës tënde
Si mundem unë të vi brenda tek ti në shpirt

Era nuk depërton mbi rilën e zemrës
Mbyllet mirë një moment një trishtim ma sjell

Bota e panjohur për ne, dashuria mister
Nuk e dija as unë, nuk e dije as ti
Dhe nuk fliste askush veç degjoj se sa fort
Zemra rrihnin sa fort

Jemi këtu të dy, heshtim dhe kemi frikë
Si mundem unë ta gjej rrugën që të vi tek ti
Fjalët si labirint, rrugës drejt zemrës tënde
Si mundem unë të vi brenda tek ti në shpirt

Jemi këtu të dy, heshtim dhe kemi frikë
Si mundem unë ta gjej rrugën që të vi tek ti
Fjalët si labirint, rrugës drejt zemrës tënde
Si mundem unë të vi brenda tek ti në shpirt

Oh… hey…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters