The home of Eurovision lyrics

frederik-ndoci_lead

Song Information
Music: Adrian Hila
Lyrics: Pandi Laço
Other versions
English/Albanian Albanian
English

Albanian
Dikur për të mos ardhur kurrë
Ktheva shpinën dhe hodha një gur
Mu duk se jeta mori nur
Sa shumë eca e nuk ndala kurrë

Miliona gurë i preka
Dhe për andej nga erdha
Ktheva gjoksin, ah…

Kthema Zot
Kthema mallin që më more
Kur më nise larg, ah…

Kthema Zot
Vetëm loti thyen gurin
Që e hodha pas

Të lutem kthema Zot
Ti kthema lotin që më more
Kur më nise larg

Ah…

Kthema Zot
Kthema mallin që më more
Kur më nise larg

Kthema Zot
Vetëm loti thyen gurin
Që e hodha pas, ah…

Të lutem kthema Zot
Ti kthema lotin që ma more
Kur më nise larg

Të lutem kthemë Zot
Se vetëm malli thyen burrin
Për tu kthyer pas

Ah…

Translation
At a time of no comeback
I turned away and threw a stone
I thought my life had taken grace
So I kept on walking and never stopped

I touched a million stones
And from the place I left
I turned my chest, ah…

Bring me God
Bring me the nostalgia that you took from me
When you sent me away, ah…

Bring me God
Only the tears can break the rock
That I left behind

Please bring me God
Bring me the tears that you took from me
When you sent me away

Ah…

Bring me God
Bring me the nostalgia that you took from me
When you sent me away

Bring me God
Only the tears can break the rock
That I left behind, ah…

Please bring me God
Bring me the tears that you took from me
When you sent me away

Please bring me God
Only the nostalgia can break the man
And make him return

Ah…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters